Kenttätesti 2 – Säihke-leiri

Uudenmaan partiopiirin piirileiri Säihke järjestettiin 12.-20. heinäkuuta Hangon Syndalenissa. Leirille osallistui 2600 partiolaista, joiden lisäksi paikalla oli runsas joukko vapaaehtoisia vastaamassa leirin käytännön järjestelyistä sekä partiolaisten vanhempia. Turvallinen ja johdoton sähkönkäyttö -hankkeen edustajat olivat paikalla leirillä 13.-15.7.

Kuva 1: Hankkeen esittelypiste. Kuvassa vasemmalta oikealle Tomi Salo, Klaus Virtanen ja Aku Hyrskykari. (Kuva Jari Puranen, 2017)

Tapahtumapaikkana oli Puolustusvoimien Syndalenin ampuma-alueen leirialue, jonka sähköverkko toimi myös leirin huoltopalveluiden sähköistäjänä. Sähköverkko ei ollut kuitenkaan leiriläisten itse käytettävissä, joten partiolaisilla ei ollut mahdollisuutta esimerkiksi kännyköiden lataamiseen.

Hankkeessa ollaan kiinnostuneita sähkönkäytössä nimenomaan tällaisissa tapahtumissa, joissa osallistujia on paljon, eikä kiinteää verkkoa ole käytettävissä. Leirin sähkö- ja muihin järjestelyihin tutustumisen lisäksi hankkeen teltalla jaettiin tietoa turvallisesta sähkönkäytöstä, aurinkosähköstä, sähkön varastoinnista ja kaikesta muustakin sähköön liittyvästä. Samalla oli mahdollista ladata kännyköitä hankkeessa rakennetulla järjestelmällä sekä Boschin kaupallisella järjestelmällä.

Kuva 2: Latauspisteellä riitti asiakkaita. Kuvassa oikealla näkyvä tumma laite on Boschin kannettava energiavarastojärjestelmä. (Kuva ??, 2017)

Asiakkaita oli kolmen päivän aikana useita satoja, joten tämän tapaiselle palvelulle näyttäisi leirillä olevan kysyntää. Varttuneemmat tapahtuman osallistujat olivat hyvinkin kiinnostuneita erilaisista sähköjärjestelmistä mökkiympäristöön ja muihin vastaaviin kohteisiin.

8 Thoughts on “Kenttätesti 2 – Säihke-leiri

  1. igrovieavtomati

    http://igrovieavtomati.su/ – лучшие игровые автоматы играть бесплатно без регистрации

  2. Смотреть всем: как легко сделать макияж

  3. Посмотри обязательно это: как сделать макияж бровей

  4. buy dumps – buy good cvv, carding forum.

  5. sell cc – sell cc, cvv2.

  6. где зарегистрировать сайт для продвижения http://prodvizheniya.net – нужна раскрутка сайта

  7. Купить свидетельство, диплом курсов менеджмента Ставрополь – Купить свидетельство, диплом курсов логистики Новосибирск

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation